Giant en Liv lanceren nieuwe E-MTB’s: Fathom E+ en Lurra E+

Giant en Liv lanceren nieuwe E-MTB’s: Fathom E+ en Lurra E+

Giant en Liv onthullen hun nieuwste aanwinsten voor avontuurlijke trailrijders: de Giant Fathom E+ en de Liv Lurra E+. Deze elektrische hardtail mountainbikes combineren modern design met krachtige E-bike-technologieën, ideaal voor singletracks en snelle afdalingen. Met standaard dropper seatposts en optionele extra’s zoals spatborden en bagagedragers bieden ze veelzijdigheid voor verschillende rijstijlen.

De compacte en stille SyncDrive Sport motor van de Fathom E+ en Lurra E+ levert 75 Nm aan koppel, waardoor rijders zich sterk voelen in elke situatie. De Smart Assist-modus optimaliseert de ondersteuning automatisch, terwijl de EnergyPak Smart accu een grotere ontlaadcapaciteit en langere levensduur biedt.

Het lichtgewicht aluminium hardtail frame is opnieuw ontworpen voor betere controle en handling, met een luie balhoofdhoek en een soepele verende voorvork met 130mm veerweg. De Lurra E+ serie biedt specifieke framegeometrie voor verschillende wielmaten, waardoor elke rijder de perfecte pasvorm kan vinden.

Met de ergonomisch ontworpen RideControl Dash op het stuur kunnen rijders eenvoudig tussen vermogensmodi schakelen en belangrijke gegevens zoals bereik, snelheid en batterijniveau controleren. Draadloze verbinding met de RideControl App maakt personalisatie mogelijk naar individuele voorkeuren.

In de Benelux zijn verschillende modellen verkrijgbaar, waaronder de Giant Fathom E+ 2 in Gunmetal Black en Cordovan, en de Liv Lurra E+ 2 in Sea Sparkle, elk met een adviesverkoopprijs van € 3.599 of € 3.699.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0