Giant heeft Stance E+ vernieuwd 

Giant heeft Stance E+ vernieuwd

Giant heeft de Stance E+ vernieuwd. Deze volledig geveerde e-MTB is uitgerust met het SyncDrive Pro-motorsysteem dat wordt gevoed door de EnergyPak 800.

Het ALUXX SL aluminium frame is gebouwd rondom de single-pivot FlexPoint-ontwerp. Achter biedt de Stance E+ 125 millimeter veerweg, aan de voorzijde heeft hij een 140 millimeter verende voorvork. De Stance E+ heeft ook montagemogelijkheden voor spatborden, bagagedragers, een standaard en andere accessoires.

De SyncDrive Pro-motor (2,5 kilo), voorziet in een maximaal koppel van 85 Nm en een ondersteuningsratio van 400 procent. De motor biedt Smart Assist, een automatische, adaptieve ondersteuningsmodus die functioneert op basis van zes sensoren en geavanceerde algoritmes en zorgt ervoor dat de ondersteuning zich aanpast aan de rijstijl en het terrein. Smart Assist maximaliseert bovendien de motorefficiëntie door geen onnodige energie te gebruiken.

De SyncDrive Pro-motor werkt op de duurzame EnergyPak Smart 800. Deze batterij heeft een nieuw 22700-celtype, dat veel beter presteert dan de 21700- en 18650-cellen in de meeste e-bikes. De getallen refereren aan de fysieke grootte van de lithium-ion cellen.  De EnergyPak Smart 800 maakt deel uit van een modulair systeem en is ook te monteren op e-bikes met EnergyPak 500 en EnergyPak 625.

De Stance E+ wordt geleverd met RideControl Dash head unit, hiermee kun je actieradius, batterijniveau, ondersteuningsmodus, snelheid en afstand in gaten houden. Er is ook een ANT+-aansluiting voor gebruik van een hartslagmeter en andere sensoren. RideControl Ergo werkt samen met de RideControl App op je smartphone.

In de Benelux voert Giant een tweetal modellen:
Stance E+ 1 Pro (adviesprijs 5199,-)
Stance E+ 2 625 (adviesprijs 4199,-)

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0