GIANT INTRODUCEERT STORMGUARD E+

GIANT INTRODUCEERT STORMGUARD E+ 

Met zijn mix van een modern design en robuuste duurzaamheid is de Stormguard E+ dé luxe SUV onder de e-bikes. De Stormguard E+ is voorzien van een krachtige, nieuwe motor, soepele voor- en achtervering, innovatieve carbon riemaandrijving en zwevende achterdrager. De fiets leent zich voor zowel dagelijkse woon-werkritten als langere tochten over uiteenlopend terrein.

ONDERHOUDSARM

In vergelijking met een traditionele kettingaandrijving is de Gates Carbon Drive CDX riemaandrijving een schone en gebruiksvriendelijke oplossing. De riem gaat langer mee en is vrijwel onderhoudsvrij. Hij is gemaakt met een weerbestendige buitenkant van polyurethaan en supersterke carbonvezels en rekt niet uit zoals bij een traditionele ketting het geval is. Fietsers mogen erop vertrouwen dat de riem minstens 10.000 kilometer meegaat.

KRACHTIGE ONDERSTEUNING

De nieuwe SyncDrive Pro is de meest geavanceerde motor in het e-bikeassortiment van Giant. Of je nu optrekt bij een verkeerslicht in de stad of heuvelop rijdt met het nodige gewicht op de bagagedragers, je krijgt direct ondersteuning die soepel en natuurlijk aanvoelt.

De motor wordt aangedreven door de gloednieuwe EnergyPak Smart 800. Dit is de eerste accu die gebruikmaakt van accucellen die voor e-bikes zijn geoptimaliseerd. Dit garandeert optimale prestaties en een lange levensduur.

De Stormguard E+ is vanaf nu verkrijgbaar en beschikbaar in twee uitvoeringen. De Stormguard E+ 1 heeft een adviesprijs van € 8.299,-. De Stormguard E+ 2 heeft een adviesprijs van € 6.799,-.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0