Giant lanceert ‘veelzijdige’ AnyTour E+ e-bike

Giant lanceert ‘veelzijdige’ AnyTour E+ e-bike

Giant heeft de AnyTour E+ gelanceerd. Deze e-bike, ontworpen voor comfortabel en stijlvol rijden, beschikt over nieuwe veiligheidsfuncties, een grote accucapaciteit, soepele vering en innovatieve riemaandrijving, waardoor elke rit een comfortabel avontuur wordt, meldt Giant.

“Het hart van de AnyTour E+ is de krachtige SyncDrive-middenmotor met Smart Assist-modus, die automatisch het optimale ondersteuningsniveau kiest voor een natuurlijke rijervaring. Het frame is lichter en stijver dan zijn voorganger, wat zorgt voor meer wendbaarheid en rijplezier. Veiligheid en comfort worden verder verbeterd door functies zoals de Walk Assist en geïntegreerde bagagedrager met MIK HD-interface.”

Met een keuze uit verschillende accucapaciteiten en geavanceerde functies zoals de RideDash EVO-display en RideControl Ergo 2-bediening, biedt de AnyTour E+ een geavanceerde rijervaring, vertelt het merk. “De carbon riemaandrijving zorgt voor een schone, stille en vrijwel onderhoudsvrije rit, ideaal voor zowel stedelijke als landelijke avonturen.”

Naast de AnyTour E+ introduceert Giant ook de off-road gerichte AnyTour X E+, met kenmerken en onderdelen specifiek ontworpen voor avontuurlijke terreinen.

Bron: Giant

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0