Giant onthult nieuwe reeks Trance X Trailmountainbikes

Giant onthult nieuwe reeks Trance X Trailmountainbikes

Giant heeft de Trance X-trailfietsen gelanceerd, ontworpen voor veelzijdigheid en controle op technische trails. De nieuwe Trance X-serie biedt geüpgradede vering en geïntegreerde onderdelen voor een verbeterde trailervaring. De collectie omvat ultralichte carbon frames en aluminium modellen, gebouwd met extra veerweg en aanpassingsmogelijkheden, vertelt Giant. De meeste modellen worden geleverd met 29-inch wielen voor en achter, met een optie voor een mixed-wheel setup.

Updates omvatten nieuwe Giant TRX WheelSystems met Wide Guard-technologie voor extra velgsterkte en -bescherming. Modellen hebben ook geïntegreerde opslag in de onderbuis en bevestigingspunten onder de bovenbuis voor extra ruimte.

De Trance X-modellen hebben meer achtervering (140 mm) en voorvering (150 mm) dankzij het bijgewerkte Maestro-veringssysteem. Een Advanced Forged carbon draagarm en trunnion-mounts voor de schokdemper zorgen voor een lichtere, stijvere en sterkere constructie.

Het frame heeft verstelbare geometrie met flip-chips voor aanpassing van de achterste en voorste reach, waardoor de fiets geschikt is voor verschillende terreinen en rijstijlen.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0