Giants nieuwe Expression E+

Giant introduceert de Expression E+. Deze elektrische fiets combineert comfort en prestaties, heel geschikt voor dagelijkse ritten en recreatieve tochten. Het model onderscheidt zich door zijn lichtgewicht, duurzame bouw en een slimme trapondersteuningstechnologie genaamd Smart Assist. Deze technologie past automatisch het niveau van trapondersteuning aan door gebruik te maken van sensoren voor hellingdetectie en een snelheidsmeter, wat zorgt voor een natuurlijke rijervaring en geoptimaliseerde efficiëntie.

De Expression E+ beschikt over een sterk aluminium frame met een lage instap, wat een stabiele en comfortabele rijhouding biedt. Verder absorbeert de 63 mm verende voorvork effectief hobbels en trillingen en bieden de brede 55 mm banden comfort op verschillende ondergronden.

Wat betreft energie, biedt Giant de keuze uit een EnergyPak 500 Wh of 600 Wh accu, gepositioneerd op het frame met een hooggeplaatste laadpoort voor gemakkelijke toegang. De fiets is uitgerust met een impactbestendige behuizing voor de batterij en heeft een gebruiksvriendelijke handgreep met een stijlvolle matzwarte afwerking.

De Expression E+ serie bestaat uit verschillende modellen, elk met specifieke eigenschappen. De Expression E+ 0 kenmerkt zich door een riemaandrijving en de geavanceerde RideDash EVO display. De modellen E+ 1 en E+ 2 hebben een interne versnellingsnaaf, terwijl de E+ 3 uitgerust is met een derailleur en 9 versnellingen. Alle modellen, behalve de E+ 0, zijn uitgerust met de RideControl Dash bedieningsunit, die geïntegreerd is in een kleurendisplay op het stuur.

In de Benelux zijn de volgende modellen beschikbaar, elk met een verschillende adviesverkoopprijs afhankelijk van de accugrootte. De prijzen variëren van €2.499 voor de Expression E+ 3 tot €2.899 voor de Expression E+ 0 met een standaard 500 Wh accu. Modellen met een 600 Wh accu zijn €150 duurder.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0