Gilles Lapierre maakt plaats voor nieuwe generatie

Gilles Lapierre maakt plaats voor nieuwe generatie

Gilles Lapierre heeft besloten om eind 2022 terug te treden als Senior Advisor Innovation & Technology van Accell Group. In zijn  rol als Director Innovation & Technology was Gilles verantwoordelijk voor het International Research & Development team van Accell Group in Duitsland, Frankrijk en Nederland. Onder leiding van Lapierre zijn de verschillende lokale R&D-activiteiten van de Accell-merken verder geïntegreerd. De basis voor toekomstige productontwikkeling is gelegd en onder zijn periode als leider van R&D voor Accell zijn diverse prijswinnende fietsen en collecties gelanceerd.

“In 1996 nam Accell Group het Franse sportmerk Lapierre over. Tegelijkertijd werd Gilles benoemd tot Managing Director van Lapierre,” aldus Ton Anbeek, CEO Accell Group. “Onder zijn leiding maakte Lapierre, opgericht door zijn grootvader in 1946, een gestage groei door. We danken Gilles van harte voor het standvastige en gepassioneerde leiderschap en de ervaring die Gilles naar het bedrijf heeft gebracht. Gilles is een echte pionier in hart en nieren.”

‘Lapierre is gebouwd op passie’

“Na 26 jaar bij Accell Group denk ik dat dit het juiste moment is om plaats te maken voor de volgende generatie fietsliefhebbers,” licht Gilles Lapierre toe. “Vooruitgaan, onze fietsen innoveren en ontwikkelen om veel consumenten een betere rit te bieden, van e-mountainbikes en racefietsen tot lifestyle-fietsen. Sinds de oprichting is Lapierre gebouwd op passie. En met passie heb ik de wereld rond gereisd, geïnnoveerd, talenten ontdekt en hun successen begeleid. Door mijn loopbaan bij Accell Group heb ik uitzonderlijke teams ontmoet die ik het beste wens voor de toekomst. Ik heb een belangrijke pagina in mijn leven geschreven, een nieuwe komt eraan. Het zal ongetwijfeld vol energie en hernieuwde passie zijn.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0