Goodyear Bicycle Tires lanceert de volgende generatie Gravity banden

Goodyear Bicycle Tires heeft de volgende generatie gravity-mountainbikebanden gelanceerd met twee nieuwe profielpatronen, de Newton MTF en Newton MTR. De Goodyear Newton MTF en Newton MTR werden in 2018 voor het eerst gelanceerd in samenwerking met Rubber Kinetics en vormen de volgende belangrijke stap voorwaarts in de aanwezigheid van mountainbikebanden.

De Newton MTF (voor)- en Newton MTR (achter)banden zijn ontwikkeld als een complementair systeem dat prestaties biedt in verschillende omstandigheden voor moderne gravity en e-mountainbikes.

Het profielontwerp van de Newton MTF met grote blokken is geoptimaliseerd voor straight-line, vertrouwen in bochten en effectief remmen. De progressieve blok-layout beperkt de opeenhoping van modder, perfect in alle omstandigheden.
Het op de aandrijving gerichte profiel van de Newton MTR levert snelheid en duurzaamheid met tractie prestaties die vertrouwen geven bij de overgang van rechte lijnen naar bochten. Kijk voor meer informatie op www.goodyearbike.com.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0