Gotour is de nieuwe e-bike van Flyer

E-bike pionier Flyer uit Zwitserland introduceert de Gotour: een e-bike die goed is voor lange afstanden en om boodschappen te doen. “Bij de ontwikkeling van deze toer- en trekkingfiets stonden comfort, alledaags gebruiksgemak en design centraal”, zegt Product Manager van FLYER Philipp Suter. “De e-bike is ook praktisch voor elke dag, zoals om naar het werk te rijden of om boodschappen te doen.”

Flyer ontwikkelde een in een hoek verstelbare cockpit en een rechte zitpositie. De Gotour heeft dikke banden, zodat de e-bike stabiliteit biedt op onverharde wegen en bospaden. De sterke Performance Line Cx-motor van Bosch met 750 Wh-accu levert power en energie voor talloze uren op de fiets. De e-bike is geschikt voor kinderzitjes en de bagagedrager is goedgekeurd voor een belasting tot 27 kg.

FLYER biedt de Gotour aan in zes modelvarianten en drie frametypes (Comfort, Mixed en Gents). De e-bike is ook verkrijgbaar in een crossover-variant met extra dikke banden voor alle terreinen en in een sportieve versie zonder bagagedrager. Voor de aandrijving kunnen klanten kiezen tussen naafversnellingen met riemaandrijving van Enviolo of derailleurs van Shimano. Voor extra veiligheid kan de Gotour worden uitgerust met het nieuwste antiblokkeersysteem (ABS) van Bosch. Het ABS Touring-systeem van Bosch is speciaal ontwikkeld voor toerfietsen. Het ondersteunt het remproces optimaal en maakt gelijktijdig remmen met de voor- en achter-remmen mogelijk.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0