GripGrab lanceert wielerkledinglijn

GripGrab lanceert wielerkledinglijn

GripGrab zal voor herfst-winter 2023 een nieuwe markt betreden met een nieuw, uitgebreid assortiment fietskleding – zodat rijders zich nu van top tot teen kunnen kleden in de tenue van het merk en het hele jaar door kunnen rijden. De afgelopen 22 jaar van continue groei op het gebied van handschoenen, overschoenen, onderkleding en sokken hebben het merk over de hele wereld gebracht. GripGrab is de ontwikkeling van wielerkleding ingegaan met een duidelijke visie en een sterke waardepropositie die de algemene bedrijfswaarden weerspiegelt.

Het assortiment is gebaseerd op een ‘essentials layering system’, waardoor de klant slechts een paar belangrijke items kan bezitten die, wanneer ze op verschillende manieren worden gecombineerd, perfect passen bij de specifieke temperaturen en weersomstandigheden tijdens een herfst-winterrit. Gecombineerd met de bestaande serie GripGrab-basislagen, merinosokken, arm- en beenwarmers of andere producten, kunnen fietsers de uitrusting compleet maken die ze nodig hebben, zodat ze het hele jaar door kunnen fietsen.

GripGrab is een merk dat bestaat uit fietsers en de ‘Gripsters’ zijn verheugd dat ze nu in hun eigen uitrusting kunnen rijden – van top tot teen. GripGrab benadrukt dat het een essentieel onderdeel zal blijven, waar fietskleding toevallig perfect in past.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0