Groter en een sterker profiel: Eurobike 2023

Groter en een sterker profiel: Eurobike 2023

Eurobike (21 tot 25 juni 2023) blijft groeien. De vraag naar ruimte is nog nooit zo groot geweest in zo’n vroeg stadium als voor de komende beurseditie – en dat alles in een dynamische wereld die de fietsindustrie radicaal verandert. Met name het aantal deelnemende bedrijven uit het buitenland en de sterke groei in de segmenten elektrische mobiliteit, aandrijvingen, componenten en toekomstige mobiliteitsoplossingen stuwen de markt. 

Belanghebbenden en geïnteresseerden in de mobiliteitstransitie komen van 21 tot 25 juni 2023 voor de tweede keer bijeen voor Eurobike in Frankfurt. Ook fabrikanten van e-bikes, sport- en alledaagse fietsen en nieuwe, duurzame voertuigen zijn op de beurs vertegenwoordigd, samen met leveranciers, dienstverleners, brancheorganisaties, mediaprofessionals en vooraanstaande figuren uit de wereld van wetenschap en politiek.

Eurobike 2023 versterkt zijn inhoudelijke profiel. Dit omvat op maat gemaakte mogelijkheden om voor vijf of drie beursdagen aanwezig te zijn, de uitbreiding van het Future Mobility-segment, evenals een duidelijk afgebakend themaconcept voor elk gebied met optimale begeleiding rond het terrein. Om Eurobike onder de aandacht te brengen bij alle fietsfans op stedelijk, regionaal en nationaal niveau, breidt het beursteam de samenwerking met strategische partners uit en vergroot het de zichtbaarheid van alle activiteiten van de Eurobike Cycling Week.

De transformatie van de fiets- en mobiliteitsindustrie naar meer duurzaamheid zal ook een integraal onderdeel worden van de Eurobike Convention, Bike Biz Revolution Conference en Eurobike Academy, die wederom een ​​uitgebreid programma aanbieden. Eurobike 2023 wordt ook een belangrijk politiek podium door samen te vallen met het Nationale Wielercongres dat eveneens in Frankfurt wordt gehouden (20 en 21 juni 2023).De 31e Eurobike gaat open van woensdag 21 juni tot en met zondag 25 juni 2023 van 9.00 uur tot 18.00 uur. Feestdagen: zaterdag en zondag. Ga voor meer informatie naar: www.eurobike.com.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0