GT Bicycles start de GT Coalition

GT Mens Kit FrontGT Bicycles begint met de GT Coalition, een nieuw ambassadeursprogramma van het merk. GT zal wereldwijd fervente mountainbikers en fans van GT selecteren en met ze samenwerken om het merkgevoel binnen hun mountainbikegemeenschappen te verspreiden.

“Wereldwijd hebben loyale GT-fans een waanzinnig grote passie voor het merk”, aldus Tim Inall, Global General Manager voor GT. “Het doel van de GT Coalition rijders ligt in de ondersteuning van hun plaatselijke fiets-gemeenschappen en fietsenwinkels, waaronder het leiden van groepsritten, ondersteuning van GT bij fietsdemo’s en deelname aan andere evenementen.”

Coalition rijders zullen bovendien hun liefde voor GT verspreiden via sociale media en GT vertegenwoordigen waar ze ook komen en zo GT-fans inspireren om toekomstige Coalition-leden te worden. GT Coalition rijders worden uitgerust in speciale Sombrio kleding. Heren zullen de Disciple jersey en Pinner shorts dragen. Dames zullen de Pedigree jersey en V’al shorts dragen.

Het GT Coalition programma wordt gestart in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Europa en Latijns-Amerika waarbij er plannen zijn voor uitbreidingen naar meerdere landen.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0