Hartje Benelux gaat verhuizen

hartje-experience-centerHartje Benelux gaat binnen Zutphen verhuizen naar een nieuw pand. De verhuizing naar de nieuwe locatie, Hekkehorst 30, 7207 BN Zutphen, komt mede voort uit de verscherpte dealerstrategie van Hartje Benelux, waarmee de samenwerkende ondernemers nog nadrukkelijker ondersteund worden. Tijdens de verhuisdagen, 19 en 20 december, zal het bedrijf minder goed bereikbaar zijn.

Het nieuwe pand biedt Hartje Benelux ook de mogelijkheid om een Experience Center in te richten voor de merken Victoria, Conway, Tern, i:SY en de onderdelen en accessoires van Con-Tec. Naar verwachting zal het Experience Center in de loop van Maart 2017 officieel geopend worden. Dealers zijn dan het hele jaar door welkom om te komen kijken. Dankzij het multifunctionele karakter van het pand kunnen en zullen er in de toekomst ook dealertrainingen gaan plaatsvinden.

Ook consumenten kunnen er de nieuwe modellen uitproberen. Wanneer zo’n consumentenbezoek leidt tot de verkoop van een fiets, zal die consument altijd doorgestuurd worden naar een erkende dealer naar keuze.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0