Hartje Benelux viert 10-jarig jubileum

HartjeOp 1 mei jl. was het exact tien jaar geleden dat Hartje Benelux in Nederland van start ging. Reden voor Dirk Zwick, algemeen directeur van Hermann Hartje KG, om dit heuglijke feit met de medewerkers te vieren en zowel Jurgen Kruitbosch als Albert Dokter in het zonnetje te zetten.

Kruitbosch en Dokter waren van het begin af aan betrokken bij het betreden van de Nederlandse markt door Herman Hartje KG. Speciaal voor hen had Zwick een speciale oorkonde en penning als dank voor hun inzet. Inmiddels is het team in de loop der jaren gegroeid tot vijftien medewerkers op kantoor en onderweg in België en Nederland. Voor het hele team was er taart en ’s avonds een diner.

Kruitbosch voelt zich vereerd met de erkenning, maar noemt de waardering van de dealers, die zich vertaalt in mooie resultaten, de allermooiste erkenning. “We hebben met ons team een fantastische prestatie neergezet en de groei is er nog steeds niet uit”, zegt hij. “De collecties bij Hartje worden volop doorontwikkeld en dat gaat zich weer vertalen in mooie collecties voor het komende seizoen. Ook dealers die werken met de wanden van Con-Tec, boeken mooie resultaten. Verder zijn we alweer aan het nadenken over onze Hartje Benelux XXL Trendshow in Houten begin november.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0