Hartje Experience Center geopend

Vorige week is het Hartje Experience Center Benelux geopend in Zutphen. Daarmee heeft het Nederlandse verkoopkantoor van Hermann Hartje KG de primeur.  Het experience center is bedoeld om geïnteresseerde consumenten de kans te geven uitgebreide proefritten te maken.

Verder dan proefritten gaat Hartje Benelux niet. De verkoop van de fietsen wordt overgelaten aan het aangesloten en erkende dealernetwerk. “Wanneer de bezoekende consumenten zo enthousiast worden, dat ze een fiets van ons willen kopen, dan noteren we hun gegevens en kan de fiets via een dealer naar keuze uitgeleverd worden,” licht Gerko Groenendijk van Hartje Benelux toe. “Zij zijn ons partners en dragen professioneel zorg voor de aflevering, service en garantie.”

In de fietsbranche zijn experience centers een opkomend fenomeen en ook bij Hartje zien er de voordelen van. “De collecties van onze merken zijn omvangrijk en een dealer kan meestal niet alles neer zetten. Er komen hier straks ongeveer honderd fietsen te staan, dus de consument heeft een ruim aanbod om uit te kiezen,” aldus sales manager Jurgen Kruitbosch.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0