Hartje komt met eigen Experience Center

hartjeDe eerste opstapdag van Hartje Benelux was een succes. Uit heel Nederland kwamen geïnteresseerde consumenten naar Houten om proef te rijden op de e-bikes van Victoria, Conway en I:Sy. De opstapdag voor consumenten was een voorbode voor de najaarsshow voor dealers die zondag 30 en maandag 31 oktober plaatsvonden. “Voor ons was het ook een manier om de behoefte te peilen voor het eigen experience center dat we in 2017 in Zutphen gaan openen”, zegt sales manager Jurgen Kruitbosch.

In het nieuwe pand wordt een showroom ingericht van 500 m2. “Consumenten én dealers kunnen hier het hele jaar door terecht om de fietsen en e-bikes van Victoria, Conway en I:Sy uit te proberen”, zegt Kruitbosch. “We richten ons puur op de voorlichting, we gaan niet aan directe verkoop doen. Daar hebben we ons dealernetwerk voor, dat wij consequent willen ondersteunen.”

Voor de opstapdag in Houten was oud profrenner Henk Lubberding ingeschakeld om mensen voor te lichten over veilig e-bike rijden. Hij gaf aanwijzingen over het remmen en sturen met e-bikes en reed soms zelf mee met consumenten, die deze ‘workshop’ als zeer positief ervaren hebben.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0