Hausmesse Hartje ‘traditioneel succesvol’

16178944_407880719555145_3178615802916024136_oAfgelopen weekend vond in het Duitse Hoya de Hermann Hartje KG Hausmesse plaats. De Duitse grossier verbouwt jaarlijks in januari het magazijn om plaats te maken voor de grote huisshow, waar ieder jaar ook weer Nederlandse ondernemers een bezoek aan brengen.

“Het is voor ons altijd een mooie aanleiding om Nederlandse ondernemers te laten zien welke organisatie achter Hartje Benelux staat,” zegt sales manager Jurgen Kruitbosch. “Daarom roepen we onze dealers altijd op om te komen kijken en er een weekendje Duitsland van te maken. We geven een rondleiding door de kantoren, magazijnen, lakkerij en de assemblagelijnen van onze fietsen. Dat geeft de dealers een goed beeld waar Hartje voor staat en deze ervaring kunnen ze ook weer gebruiken bij de verkoopgesprekken van onze merken.”

Op de huisshow werden de complete collecties van de eigen merken Victoria, Conway, i:SY, Excelsior en Hartje Manufaktur getoond, evenals de vouwfietsen Tern, die Hartje exclusief verkoopt en distribueert. De bezoekers konden proefritten maken en er waren volop beurs- en opruimingsaanbiedingen. Vanuit Nederland waren AXA, Basil, CST, New Looxs en NuVinci Cycling aanwezig.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0