Hercules E-bikes voor dagelijks gebruik

Hercules E-bikes voor dagelijks gebruik

Naast de ruime collectie sportieve E-bikes heeft het Duitse merk Hercules een brede collectie E-bikes voor dagelijks gebruik, de meeste daarvan zijn voorzien van een Bosch Active Plus of Bosch Active middenmotor. De Montfoort serie bestaat uit een drietal modellen die speciaal voor de Nederlandse en Belgische markt ontwikkeld zijn. Deze modellen hebben dan ook kenmerkende Nederlandse features en alle drie een Bosch Active Plus motor. De Hercules Montfoort I-F8 heeft een Bosch 500 Wh powertube accu, De Montfoort F7 Belt heeft een 400 Wh Bosch accu op de drager en is voorzien van een Gates CDX riem en de Montfoort F7 die ook voorzien is van Bosch 400 Wh accu op de drager kan in twee kleuren geleverd worden. Tevens in het assortiment, het model Nizza F7 ook voor de Benelux ontwikkeld met een gesloten kettingkast, jasbeschermers en snelbinders. Deze Hercules Nizza heeft een Bosch Active motor en een 400 Wh Bosch accu op de bagagedrager.

Ook voor dagelijks gebruik geschikt zijn de modellen Hercules Robert/a de Luxe en Robert/a Pro I-F8 met een mooi design frame 500 Wh of 625 Wh intube Bosch accu en Bosch Active Plus motoren waarvan de Pro I-F8 voorzien is van Gates CDX riemaandrijving. Voor 2023 heeft Hercules twee nieuwe modellen ontwikkeld met een urban uitstraling gericht op een jongere doelgroep. Deze Hercules Urbanico I-8 en I-10 uitvoeringen zijn voorzien van een 410 Wh intube accu en een Bafang H600 achterwielmotor. Deze Urbanico modellen zijn voorzien van een Shimano achterderailleur en worden in een moderne kleurstelling geleverd.

De reclameslogan die vorig jaar is geïntroduceerd ”Dein Fahrrad. Deine Freiheit.”past natuurlijk bij de Hercules E-Bikes, de fiets biedt de berijder vrijheid.

www.hercules-bikes.de

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0