Hercules GmbH presenteert collectie 2023

Op een ruime stand van bijna 400 m2 presenteerde Hercules GmbH tijdens de afgelopen Eurobike met trots de nieuwe collectie e-bikes modeljaar 2023 van Wanderer en Hercules, vertelt Sales Representative Benelux Joep Stumpe. De collecties zijn breed en diep en lopen van gravel bikes via city bikes tot vouwfietsen. Uiteraard zijn ze allemaal voorzien van elektrische trapondersteuning.

Wanderer e-bikes

De nieuwe Wanderer collectie bestaat uit vijf modellen in de kleur zwart. De Wanderer E-Tourer-modellen zijn uitgevoerd met een Bosch Performance CX motor en hebben naar keuze een Enviolo naaf, een Shimano N5 naaf of een 12 speed Shimano Deore XT derailleur. “De Brooks zadels en SON verlichting geven deze e-bikes extra cachet,” benadrukt Stumpe. De Wanderer E-Compact F5 in 20-inch of 24-inch is uitgevoerd met een Shimano N5 naaf in combinatie met een Bosch Performance Cruise middenmotor. Deze motor en naaf wordt ook gebruikt voor de 20-inch E-Fold F5, welke een elektrisch ondersteunde vouwfiets is. Alle Wanderer e-bikes met uitzondering van de E- Tourer I-12 zijn uitgevoerd met een Gates riemaandrijving.

Ruime keuze

De grote Hercules collectie biedt een ruime keuze voor het dealernetwerk in Europa, geeft Stumpe aan. “De dealers kunnen zelf bepalen wat het beste past in hun portfolio, waarbij onze   buitendienstmedewerkers natuurlijk de dealers met veel genoegen kunnen adviseren. Er zijn modellen die specifiek voor de Benelux-markt zijn ontwikkeld en die worden in andere landen minder verkocht, terwijl e-mountainbikes in Nederland juist minder gevraagd worden. maar die ruime keuze is juist de Europese kracht van de Hercules collectie.”

Hercules collectie

De Hercules collectie 2023 bestaat uit een serie actief georiënteerde modellen met krachtige motoren van Bosch, Brose, Shimano en Panasonic. De sportieve modellen zijn trekkingmodellen, SUV modellen en e-mountainbikes. Ook heeft Hercules twee gravelbikes in de collectie. De City e-bikes zijn voorzien van krachtige Bosch Active Plus of Active line motoren. Ook zijn er modellen met Bafang achterwielmotoren beschikbaar, zoals bijvoorbeeld de Nizza F7 en Montfoort I F8 voor de Benelux-markt en de Urbanico serie voor de Europese markt. Verder heeft Hercules e-vouwfietsen: De Rob Fold serie is zeer succesvol in Europa, net zoals modellen die specifiek zijn ontwikkeld voor zwaardere berijders. De oersterke E-Imperial kan bijvoorbeeld tot 180 kilo gezamenlijk gewicht dragen.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0