Herrmans breidt fabriek uit

HerrmansDe Finse componentenfabrikant Herrmans gaat haar fabriek uitbreiden. De totale uitbreiding beslaat 1800 m2. Naast de uitbreiding van de productiefaciliteit met  1400 m2, wordt ook het hoge magazijn uitgebreid met 400 m2. De extra ruimte stelt Herrmans in staat om het aantal productielijnen flink uit te breiden.

De uitbreiding past in het vijfjarenplan van Herrmans, dat voorziet in een verdere groei van alle fietscomponenten die het bedrijf produceert, met voor- en achterlichten. Het bedrijf is naar eigen zeggen Europees marktleider voor handvatten, reflectoren en velglinten, en ziet haar marktaandeel voor fietsverlichting en kettingkasten toenemen. Herrmans levert onderdelen aan het merendeel  van fietsfabrieken in Europa.

De nieuwe fabriek moet eind 2016 gereed zijn, waarna geleidelijk het machinepark zal worden uitgebreid. Binnen vijf jaar, als alle productielijnen zijn uitgebreid, is de totale capaciteit met 50 procent toegenomen en zal het bedrijf naar schatting werk bieden aan 25 extra medewerkers.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0