Het MAGURA trainingsseizoen 2023-2024

[partnercontent]

Het MAGURA trainingsseizoen 2023-2024

MAGURA kondigt met enthousiasme de start van het nieuwe trainingsseizoen aan. Dit jaar brengt een reeks opwindende ontwikkelingen met zich mee, waaronder inhoudelijke verbeteringen en de toevoeging van nieuwe trainingslocaties, wat de deelname toegankelijker maakt voor dealers uit verschillende Europese landen. 

Vernieuwd
Het vernieuwde cursusmateriaal biedt een frisse kijk op de opleiding, waarbij enkele nieuwe MAGURA-producten centraal staan. 2023 bracht belangrijke productlanceringen, zoals de MAGURA MT A2, de MAGURA VYRON MDS-V3 zadelpen en de MAGURA eBike ABS-componenten voor het Bosch eBike ABS-systeem. Daarnaast is de informatie over bestaande producten geactualiseerd om de cursus elk jaar boeiend te houden. Cursisten krijgen behalve theoretische kennis, maar kunnen met praktische opdrachten direct aan de slag. De trainers begeleiden hen en voorzien van waardevolle feedback. Bovendien ontvangen de cursisten het gewilde TechTalk-werkboek, een ‘How-to-servicegids’ voor alle MAGURA-producten. 

Waarom deelnemen
“We zijn geen voorstander van lange presentaties”, zegt Julia Weiss van MAGURA Bosch Parts & Services (MBPS). “De meeste mensen leren toch het best door direct te oefenen met nieuwe producten. Het verbeteren van je productkennis en vaardigheden leidt uiteindelijk tot betere en snellere klantenservice, daar zijn we van overtuigd. Bovendien pakken cursisten vaak handige tips en trucs op tijdens de fysieke bijeenkomst, die je niet zo snel leert in een onlinetraining.” Hoewel MAGURA trots is op het online scholingsplatform TechAcademy, wordt sterk aanbevolen om de cursus in levende lijve te volgen, waar de trainers dagelijks met de producten werken en diepgaande expertise bieden.

Voor wie
De primaire doelgroep voor deze training zijn dealers en serviceproviders die hun kennis van MAGURA-producten willen verdiepen om hun klanten effectiever te bedienen. Technische voorkennis is niet verplicht, en zelfs geïnteresseerden zonder eerdere ervaring met MAGURA-producten zijn welkom. Toch zijn de meeste cursisten dealers die MAGURA-producten al verkopen en onderhouden.

Praktisch
Het trainingsseizoen 2023-2024 begint in november en eindigt in maart. Trainingen op locatie duren meestal een volledige dag, van 9.00 uur tot 16.00 uur. De exacte details zijn beschikbaar in het myMBPS-portaal van MAGURA. In Nederland worden trainingen aangeboden in steden als Arnhem, Assen, Zwolle, Roermond, Haarlem en Breda. In België kunnen deelnemers terecht in steden als Brugge, Namen, Mechelen, Ulbeek en Houffalize.

Aanmelden
Aanmelden voor een trainingssessie kan via het myMBPS-portaal van MAGURA. Het enige vereiste is dat je geregistreerd bent op het MAGURA-portaal, iets wat doorgaans het geval is voor dealers.

Taal
MAGURA biedt de trainingen aan, zowel op locatie als online, in vier talen: Duits, Engels, Frans en Nederlands. Trainingen op locatie worden meestal gegeven door native speakers.

TechAcademy
Naast de fysieke trainingen blijft MAGURA de online cursussen via TechAcademy aanbieden, die overal en altijd beschikbaar zijn, mits je een goede internetverbinding hebt. TechAcademy heeft zijn waarde bewezen tijdens de COVID-19 pandemie, en de online trainingen kunnen vanaf 19 oktober worden geboekt. Het platform is nu opgedeeld in 9 modules, elk van 30-45 minuten, en deelnemers ontvangen na voltooiing van deze modules een persoonlijk certificaat dat ze met trots kunnen tonen in hun winkels. 

Bron: Magura

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0