Huka wint belangrijke tender in Noorwegen

Huka wint belangrijke tender in Noorwegen

Huka heeft met succes een omvangrijke tender in Noorwegen binnengehaald, waar verschillende fietsfabrikanten hun assortiment aangepaste fietsen konden aanbieden. Huka deed mee met onder andere de duofiets Orthros en rolstoelfiets Diaz, die beide als beste uit de test kwamen. In een samenwerking met Bano Life zal Huka de komende drie jaar honderden duofietsen en rolstoelfietsen leveren aan de Noorse overheid.

De duofiets en rolstoelfiets zijn recent doorontwikkeld en geïntroduceerd als verbeterde modellen. De Diaz rolstoelfiets werd vorig jaar gelanceerd, gevolgd door de Orthros duofiets. Beide modellen belichamen de kwaliteit, functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en designstandaarden die Huka nastreeft. Het bedrijf blijft samenwerken met dealers, nu al met meer dan honderd over de hele wereld.

In 2018 werd Huka overgenomen door een Zweedse investeerder, en dit jaar werd het Zweedse Medcap, een investeerder in de life science industrie, eigenaar van Huka. Medcap, een professionele beursgenoteerde organisatie, helpt Huka autonoom verder te ontwikkelen, waarbij de cultuur- en kernwaarden behouden blijven. Huka heeft de ambitie om de komende jaren verder te groeien, gesteund door de toenemende vergrijzing en de groeiende acceptatie van de driewielfiets als veilig en stabiel alternatief voor de tweewielfiets. De leveringen aan Noorwegen beginnen in het eerste kwartaal van 2024, en de voorbereidingen zijn momenteel in volle gang.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0