Hysak: de nieuwe generatie e-MTB van Olympia 

Hysak: de nieuwe generatie e-MTB van Olympia 

Olympia komt met de Hysak: de nieuwe generatie e-MTB. Hij is afgeleid van Karbo en volgt zijn lijnen en ontwerpoplossingen, gerestyled tot een versie met een 6061 hydroformed aluminium frame.  

Deze e-mtb heeft het aandrijfsysteem met de nieuwe 90 Nm Oli Edge motor en de PowerNine 900 accu, ontworpen en ontwikkeld door Olympia. 

De verlaagde bovenbuis van het frame kan het zwaartepunt dichter bij de grond te brengen en de de zitbuishoek verandert per maat. Met een Flip Chip kan de fietser bovendien de hoek van de verticale buis met een halve graad aanpassen aan het type parcours en de fietsstijl van elke gebruiker. 

Ook de lengte van de achtervork varieert van 438 mm in de maten S/M en M/L tot 443 mm in de maat L/XL. De achtervork is verstevigd door dubbele lagers in zowel het Horst-scharnier als in het draaipunt van het hoofdscharnier van de achtervork.  

De voorkant heeft een 1.5/1.5 stuursysteem een Rock Shox Gold 35 vork met een veerweg van 160 mm. De centrale vering met Trunnion-schokdemper past in de bovenbuis, waarin ook een van de scharnierpunten zit. Om de stijfheid langs de verticale as van het frame te waarborgen, is de koppeling van de zitbuis versterkt.  

De Hysak is verkrijgbaar in een “mullet” set-up met een 27,5″ achterwiel en een 29″ voorwiel. De beschikbare kleurenschema’s zijn metallic rood/matzwart en een grijs met brons/matzwarte hints. 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0