Innovatie en avontuur: E-bike event

Innovatie en avontuur: E-bike event

Van 23 tot en met 25 februari transformeert de Jaarbeurs Utrecht in het epicentrum voor elektrische fietsenthousiastelingen met de E-bike Challenge, het grootste e-bike-testevent in de Benelux. Bezoekers krijgen de kans om een breed scala aan elektrische fietsen van circa 33 merken te testen op een indoor parcours van 1,5 km dat zich uitstrekt over twee hallen. Dit evenement biedt niet alleen een platform voor het uitproberen van e-bikes, inclusief e-vouwfietsen, e-toerfietsen, e-mountainbikes, hippe e-stadsfietsen, speedpedelecs en e-bakfietsen, maar ook toegang tot de Fiets en Wandelbeurs, waardoor bezoekers twee evenementen voor de prijs van één krijgen.

jaarbeursDe E-bike Challenge staat in het teken van innovatie en de nieuwste trends binnen de e-bikewereld, zoals de opkomst van modellen met brede banden en framebuizen voor een robuust uiterlijk en extra comfort, alsook de nieuwste technologieën op het gebied van motoren, accu’s, schakelsystemen, en connectiviteit.

Bezoekers kunnen daarnaast genieten van presentaties in het E-bike Theater, waar experts zoals Kees Bakker van de Fietsersbond, techjournalist Jan Meijroos en Fietsvlogger Jessica de Korte inzichten delen over de toekomst van e-bikes, tips voor de aankoop en hun ervaringen met fietsvakanties.

De E-bike Challenge, georganiseerd door Hicle, die ook achter de Fiets en Wandelbeurs staat, biedt naast testmogelijkheden ook een platform voor het verkennen van fiets- en wandelbestemmingen, routes, outdoormateriaal, en meer, met Polen als themaland van de beurs. Na vijf succesvolle edities in Gent, België, opent het evenement nu zijn deuren voor Nederlandse fietsliefhebbers, belovend een varing te zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van duurzaam vervoer.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0