Innovatie op Berliner Fahrradschau

Onder het motto #cyclingunites vond afgelopen weekend in STATION Berlin de Berliner Fahrradschau plaats. Meer dan 300 internationale merken, ontwikkelaars, producenten en iniatieven werden gepresenteerd aan een breed publiek.

“Ondanks het perfecte fietsweer hadden we op alle drie de dagen volle hallen en zelfs meer bezoekers dan in 2016,” vertelt directeur Gabriel Hadid. Op de beurs was veel ruimte voor innovatie. Zo was er de BICYCLE CINEMA met documentaires en lezingen van athleten, en een E-MOUNTAINBIKE Think Tank, waar marktleiders met elkaar de toekomst van elektrische mobiliteit op het gebied van de mountainbike bespraken.

Ook de exposanten waren te spreken over de beurs. “Het directe contact met de klant was erg waardevol voor ons,” vertelt bijvoorbeeld Isabell Wissler van Lightweight. “Niet alleen kregen we de kans over onze producten te vertellen, door de diversiteit en interesse van het publiek kregen we ook direct waardevolle feedback op onze kledinglijn en frames.”

Naast de Berliner Fahrradschau vond de beurs vorig jaar ook voor het eerst in het najaar in Wenen plaats. Wegens het succes daarvan zal ook dit najaar de Wiener Fahrradschau plaatsvinden van 20 tot 22 oktober.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0