Inschrijving Fiets Innovatie Awards 2023 sluit binnenkort

Inschrijving Fiets Innovatie Awards 2023 sluit binnenkort

Welk product of innovatieve toepassing is volgens de vakjury van de RAI vereniging onmisbaar in 2023? Ook dit jaar wordt tijdens de Fiets Awards niet alleen de fiets van het jaar bekend gemaakt, maar ook de fiets innovatie van het jaar.

Met de Fiets Innovatie Awards worden nieuwe, innovatieve producten en toepassingen op het gebied van fietsen extra onder de aandacht gebracht van het publiek. Deze worden ook op 24 februari uitgereikt. Bedrijven die voor deze innovatieprijs gaan, kunnen innovaties op het gebied van onderdelen, accessoires, kleding, voeding of andere fiets gerelateerde producten tot 27 januari 2023 aanmelden via het digitale aanmeldformulier op de website van de Fiets Awards.

De winnaars én genomineerden van de Fiets van het Jaar verkiezingen kunnen ook dit jaar rekenen op veel exposure. Naast de uitreiking krijgen ze bijvoorbeeld een eigen display op een centrale plek op de beursvloer van de E-bike Xperience in de Jaarbeurs op 24, 25 en 26 februari 2023. Hiermee kunnen zij zich presenteren op deze grootste consumentenfietsbeurs met bij de laatste editie bijna 20.000 zeer doelgerichte bezoekers. Net als vorige jaar zal er ook weer in veel andere media aandacht aan worden besteed aan de awards. Daarnaast zullen via de website en sociale media alle deelnemers op de nodige aandacht kunnen rekenen.

Heb jij een innovatief product ontwikkeld op het gebied van fietsen? Meld je dan nu aan voor de Innovatie Award 2023.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0