Inschrijving Velo-city 2017 geopend

velo-cityVan 13 t/m 16 juni wordt de internationale fietsconferentie Velo-city 2017 georganiseerd in Arnhem en Nijmegen. Het congresprogramma, dat ruim zestig sessies omvat, concentreert zich op infrastructurele zaken en zaken die een fietscultuur maken binnen het thema ‘Freedom of Cycling’. Inmiddels is de registratie voor deelname aan Velo-city 2017 via de website geopend.

Velo-city brengt circa 1800 specialisten uit meer dan tachtig landen samen, die betrokken zijn bij het beleid, de promotie en het aanbieden van fietsvoorzieningen en programma’s. Ingenieurs, ontwerpers, architecten, sociale marketeers, academische onderzoekers, milieuactivisten en vertegenwoordigers van het bedrijfsleven bundelen de krachten met de overheid op alle niveaus, variërend van gemeentelijke politici, beleidsmakers tot instructeurs in het delen van kennis met het oog op effectieve transnationale samenwerkingen om daarmee wereldwijd je voordeel te doen.

Velo-city is een initiatief van de European Cyclist Federation en wordt in 2017 voor de 25e keer georganiseerd en daarvan de derde keer in Nederland. Voorheen in Groningen (1987) en Amsterdam (2000), en komend jaar dus in Arnhem en Nijmegen.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0