Interbike breidt presentatie Europese merken uit

InterbikeInterbike, de grootste fietsvakbeurs van Noord-Amerika, breidt de presentatiemogelijkheden voor Europese merken uit. Vorig jaar ondersteunde de organisatie achttien merken die wilden toetreden tot de Amerikaanse markt. Dit jaar is er ruimte voor dertig merken. De turnkey-stands in Hall E van het Mandalay Bay Convention Center onder de noemer ‘EU @ Interbike’ krijgen een meer centrale positie dicht bij de hoofdingang.

Volgens Paul Hus, Vice President van Interbike, vinden bewezen producten en fietstrends uit Europa in toenemende mate een afzetgebied in Noord-Amerika. “Voor Amerikaanse distributeurs is de speciale EU-presentatie dan ook een toegankelijke manier om te beoordelen of een product interessant is voor distributie in Amerika.”

Met het concept richt Interbike zich op merken die zich voor het eerst of voor de tweede keer in Amerika willen presenteren. Zij moeten plannen hebben om in 2017 hun producten op de Amerikaanse markt te introduceren en het hoofdkantoor moet in Europa staan. De Duitse organisatie inMotion mar.com begeleidt Europese bedrijven die geïnteresseerd zijn om aan de ‘EU @ Interbike’ deel te nemen. Interbike vindt plaats van 21 tot en met 23 september in Las Vegas.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0