Italiaanse fietsfabrikant Officine Mattio in zee met OMHL

Italiaanse fietsfabrikant Officine Mattio in zee met OMHL

Op 24 juni 2024 kondigde Officine Mattio S.r.l. (“Officine Mattio”), een toonaangevende Italiaanse fabrikant van fietsen, aan dat het een strategische samenwerking is aangegaan met Officine Mattio Holding Limited (“OMHL”), een investeringsmaatschappij gevestigd in Abu Dhabi. Deze overeenkomst omvat de aankoop van een 20% aandeel in Officine Mattio door OMHL, wat resulteert in aanzienlijke financiële stimuli ter ondersteuning van verdere groei en ontwikkeling van het bedrijf.

De samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal voor Officine Mattio, waarmee ze hun marktpositie versterken en hun productiebasis consolideren. De fondsen zullen worden gebruikt om de productlijnen van Officine Mattio uit te breiden en te diversifiëren, en om strategische investeringen en partnerschappen in zowel de lokale Italiaanse markt als internationaal aan te trekken.

Giovanni Monge Roffarello, oprichter en directeur van Officine Mattio, noemt de waarde van de samenwerking: “We zijn verheugd OMHL te verwelkomen als onze nieuwe aandeelhouder en strategische partner. Deze overeenkomst onderstreept onze toewijding om onze groeiambities te realiseren en ons marktaandeel in de fietsindustrie te vergroten, terwijl we onze klanten blijven voorzien van hoogwaardige producten en service.”

Scott McGuigan, directeur van OMHL, sprak zijn vertrouwen uit in de voordelen van de samenwerking: “We zijn trots om met Officine Mattio samen te werken en hen te ondersteunen met kapitaal en strategisch advies. Deze samenwerking zal waarde genereren en bijdragen aan de internationale visie van Officine Mattio als leider in vakmanschap binnen de fietssector.”

Officine Mattio en OMHL kijken uit naar een vruchtbare samenwerking die hun positie in de markt zal versterken en hun capaciteit om te innoveren zal vergroten.

Bron: Officine Mattio

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0