Izibike zoekt servicepunten in Nederland

foto-izibike-winkelOnlinefietswinkel Izibike ziet bij klanten de vraag naar service toenemen. Zo is bij de aanschaf van een e-bike het serviceaspect een belangrijke overweging, stelt het bedrijf. Om aan die toenemende vraag te kunnen voldoen is Izibike op zoek naar servicepunten in heel Nederland.

De onlinefietsretailer ziet ruimte voor een verdienmodel dat gebaseerd is op service. Het bedrijf zoekt hiervoor samenwerking met ‘open minded’ servicepartners, waar klanten straks terecht kunnen voor bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt. Izibike zoekt partners gecertificeerde monteurs, die eerlijke service bieden voor een goede prijs en waar Izibike-klanten net zo welkom worden geheten als de eigen klanten.

Izibike zegt toe de servicepunten via e-mailcampagnes onder de aandacht te brengen van haar klanten. Ook krijgt elk servicepunt een pagina op de website van Izibike, waar klanten onder meer inzicht krijgen van de reparatietarieven. Verder rekent het geen provisie. De opbrengsten van reparaties en onderhoud zijn dus geheel voor de deelnemende ondernemer. Izibike vraagt ook geen exclusiviteit, alleen een goede servicepartner.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0