Jan Kooij Tweewielers sluit aan bij Hans Struijk fietsen

Foto gevel Jan Kooij avondJan Kooij Tweewielers uit Nijmegen treedt toe tot de retailformule Hans Struijk fietsen. Naar verwachting wordt de overgang medio mei afgerond. Met de overname van Jan Kooij Tweewielers telt het bedrijf achter Hans Struijk fietsen zestien winkels in Nederland, naast de veertien winkels in België onder de merknaam Fiets!.

Met Jan Kooij Tweewielers zet Hans Struijk fietsen een nieuwe stap naar brede landelijke dekking. Maarten Akkers, eigenaar van Jan Kooij Tweewielers, startte in 2003 bij het bedrijf en heeft daarmee een sterke historie opgebouwd. In 2011 werd de zaak uitgeroepen tot Tweewielerwinkel van het jaar. Akkers zal Hans Struijk fietsen in de overgangsfase bijstaan. Verder zal hij een rol gaan spelen bij het uitwerken van een aantal andere innovaties bij de groep Fiets!.

Hendrik Winkelmans, eigenaar van de groep, is erg blij met de overname: “Van winkeluitstraling, kwaliteit tot engagement, de zaak van Maarten past in alle opzichten perfect bij ons DNA. Het klikt ook erg met Maarten zelf. We zijn dan ook erg blij met deze aanwinst.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0