Juncker Bike Parts introduceert spaarprogramma voor klanten

Juncker Bike Parts introduceert spaarprogramma voor klanten

Juncker Bike Parts kondigt het Juncker Plus Spaarprogramma aan. Dit programma is bedoeld om klanten extra te belonen voor hun trouwe samenwerking. Voor elke honderd euro die een klant bestelt bij Juncker Bike Parts, ontvangt deze klant punten die ingewisseld kunnen worden voor diverse gratis cadeaus, waaronder dagjes uit, bioscoopbonnen, elektronica en meer.

Het Juncker Plus Spaarprogramma heeft als voornaamste doel dealers te belonen voor hun vertrouwen in Juncker Bike Parts als belangrijkste leverancier van fietsonderdelen en -accessoires. Klanten sparen ‘plus punten’ bij elke bestelling, die vervolgens kunnen worden gebruikt in de digitale cadeaushop voor aantrekkelijke beloningen, arrangementen of team-uitjes.

Wilco Schneiders, Managing Director bij Juncker Bike Parts, benadrukt: “Uit ervaring weten we dat gratis cadeaus altijd zeer gewaardeerd worden door onze klanten. Het spaarprogramma beloont niet alleen de dealer, maar kan ook gebruikt worden om medewerkers aan te trekken en te behouden.”

Voor dit spaarprogramma heeft Juncker Bike Parts samengewerkt met Touch Incentive, een gerenommeerde partner in loyaliteitsprogramma’s die eerder succesvolle spaarprogramma’s heeft opgezet voor merken zoals Albert Heijn, KLM, ING en Samsung. Touch Incentive verzorgt ook de afhandeling van de cadeaus.

Hoe werkt het spaarprogramma:

  • Bij elke €100,- aan factuurwaarde bij Juncker Bike Parts ontvangt de klant 100 Plus Punten.
  • Direct na aanmelding ontvangt de klant een welkomsttegoed.
  • Verschillende promotiecampagnes bieden mogelijkheden om extra Plus Punten te verdienen.

Voor vragen over het unieke spaarprogramma kunnen dealers contact opnemen met hun accountmanager bij Juncker Bike Parts.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0