Juncker Bike Parts lanceert Tracefy GPS-trackers

TracefyJuncker Bike Parts verbreedt haar aanbod met de Tracefy GPS trackers, gericht op het groeiende probleem van fietsdiefstallen. De Tracefy GPS tracker maakt het mogelijk om verplaatsingen van e-bikes te volgen en direct een gespecialiseerde opsporingsdienst in te schakelen. De inbouw van de GPS-tracker in de fiets stelt eigenaren in staat gestolen fietsen altijd te volgen. Via de Tracefy app ontvangt de eigenaar meldingen bij verplaatsing en worden locaties realtime weergegeven. Bovendien kunnen gebruikers routes terugkijken en ritstatistieken inzien.

De Tracefy GPS-tracker, wordt geïnstalleerd in de motor of het frame, en is geschikt voor bijna alle e-bikes, scooters en steps. Het systeem, compatibel met bekende e-bike-systemen zoals Bafang, Shimano en Bosch. Belangrijk om te weten: de Tracefy GPS-tracker is exclusief verkrijgbaar via erkende dealers en mag niet online worden verkocht.

Erkende dealers kunnen de trackers installeren na registratie via een aanmeldkaart met QR-code. De adviesverkoopprijs van de tracker bedraagt €199,-, exclusief abonnementskosten van 1 tot 5 jaar. Het abonnement omvat Tracefy-diensten zoals locatie, geofencing, diefstalmeldingen, onderhoudsplanning en opsporingsdienst.

Daarnaast biedt de Tracefy-tracker voordelen bij verzekeringen, met kortingen tot 25% bij ENRA en 20% bij Kingpolis en de ANWB op allriskverzekeringen met Tracefy-tracking.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0