Juncker Bike Parts start met Airolube

Juncker Bike Parts mag het merk Airolube toevoegen aan haar merkenportfolio. Elke fiets is te beschermen en behandelen met de Nederlandse plant based smeer- en onderhoudsproducten van Airolube

Airolube focust op veilige en schone producten ontwikkelen voor het reinigen, smeren, onderhouden en beschermen van de fiets. Hiervoor worden duurzame ingrediënten gebruikt. Airogroup, waar Airolube onder valt, werkt dagelijks aan de ontwikkeling en productie van natuurlijke formules voor alledaagse consument- en bedrijfstoepassingen. Hierin bieden de toekomstbestendige oplossingen een natuurlijke en duurzame propositie voor ieder bedrijf en huishouden.

Daarom past Airolube goed bij de visie van Juncker Bike Parts. Laurens Jeurnink, marketingmanager Juncker Bike Parts, over de nieuwe samenwerking met Airolube: “Het merk Airolube past perfect in ons merkportfolio. Waar fietsen al een duurzame en gezonde manier van mobiliteit is, is onderhoud van je fiets nu ook duurzaam. Op deze manier dragen we allemaal een steentje bij aan een betere en schonere wereld.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0