Juncker wordt exclusief distribiteur Zipp

ProostenVanaf 1 februari is Juncker Bike Parts exclusief distributeur in de Benelux van het gehele Zipp assortiment. Waar Juncker voorheen alleen een exclusieve overeenkomst had voor de NSW wielen van Zipp, hebben zij dit nu ook voor alle overige Zipp onderdelen.

Zipp, onderdeel van SRAM, staat volgens Esmee van Vliet van Juncker Bike Parts “aan de absolute top als het gaat om aerodynamische wielen, onderdelen en accessoires van superieure kwaliteit. Het Amerikaanse merk voldoet aan de behoeften van klanten die gaan voor de hoogste prestaties, hoge kwaliteit en nieuwste innovaties in ontwerp en productie. De wielen en onderdelen van het Amerikaanse Zipp hebben een modern design en zijn samengesteld met de beste materialen en technologie.”

Met Juncker als enige distributeur van het gehele Zipp assortiment, optimaliseren zij de samenwerking met SRAM. Juncker Bike Parts zal, naast het merk Zipp, ook de distributeur blijven van de overige merken van SRAM zoals Rockshox, Avid, Truvativ en Quarq.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0