Kantoorpand Oneway Bike heeft energielabel A+++++  

Kantoorpand Oneway Bike heeft energielabel A+++++  

Met de invoering van de nieuwe wetgeving, die van kracht is gegaan in januari 2023, is het verplicht voor kantoren om minimaal energielabel C te hebben. Het kantoorpand van Oneway Bike aan de Christa Ehrlichhof in Rotterdam heeft energielabel, A+++++ behaald.  

Bij dit pand is veel gebruik gemaakt van duurzame materialen en zijn er duurzame oplossingen geïntegreerd, met als resultaat een geheel energieneutraal gebouw en is zelfvoorzienend op het gebied van energie. Het kantoorpand is losgekoppeld van het gasnetwerk en de verwarming van het gebouw wordt verzorgd door een warmtepomp. Daarnaast is het dak bedekt met meer dan 1.300 zonnepanelen. Op een zonnige dag wekken deze panelen voldoende energie op om meer dan 400 huishoudens van stroom te voorzien.  

“Bij Oneway Bike streven we naar een groenere toekomst en willen we anderen inspireren om dezelfde weg in te slaan,” vertelt Harm Kruijne, CFO van Oneway Bike. “We hebben aanzienlijke investeringen gedaan om ons nieuwe kantoorpand te optimaliseren en het hoogste energielabel te behalen. Dit is een mijlpaal die ons trots maakt en we hopen dat het een voorbeeld zal zijn voor andere bedrijven.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0