Karel van Vuuren stopt bij Fietscity

Karel van Vuuren neemt na bijna acht jaar afscheid van Fietscity, het bedrijf dat hij in 2008 samen met Wim Landewé begon. “Je hebt bouwers en beheerders en ik behoor tot de eerste categorie”, licht Van Vuuren zijn besluit toe. “Nu het laatste en misschien wel het belangrijkste project, de transitie naar een multichannel formule, volledig is afgerond zal mijn functie meer overhellen naar de beheerderskant en dat past niet echt bij mij. Ik ben oprecht trots op hetgeen we hebben neergezet en nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging.”

Van Vuuren heeft na goed onderling overleg besloten weer met een blanco vel te beginnen en draagt de komende weken zijn taken over. “Ik laat een onderneming achter die het ook prima redt zonder mij.” Wim Landewé noemt het besluit bewonderenswaardig. “De keuze van Karel getuigt van lef en dat is maar weinigen gegeven.”

Van Vuuren bouwde eerder een fietswinkel in Apeldoorn succesvol op en zegt dan ook veel kennis te hebben opgedaan van de fietsbranche en niet uit te sluiten dat zijn toekomst weer met fietsen te maken zal hebben.

Karel van Vuuren

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0