Kassakeurmerk voor WilMar Retail

De Stichting Betrouwbare Afrekensystemen heeft een kassakeurmerk uitgereikt voor WilMar Retail. Het kassaprogramma van Wilmar Info Systems is speciaal ontwikkeld voor een winkel met werkplaats. ‘Het keurmerk geeft aan dat ons programma betrouwbaar is en goed is bevonden door de autoriteiten. Dit is van enorme meerwaarde voor onze klanten en prospects’, aldus Wilfred Furster van Wilmar Info Systems.

Om voor het keurmerk in aanmerking te komen werd een uitgebreide procedure inclusief assessment doorlopen. De eisen die gesteld worden aan een betrouwbaar afrekensysteem zijn opgesteld door een groep leveranciers die betrokken waren bij de oprichting van de Stichting in samenwerking met ECP, de Belastingdienst en BDO accountants.

Bij een recente aanbesteding voor het beheer van fietsenstallingen voor de Gemeente Utrecht was het fraudebestendige karakter van het kassasysteem expliciet opgenomen als vereiste. Het keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen bood hier het antwoord. Inmiddels heeft WilMar de opdracht voor deze tender verworven. Ruim 1.200 gebruikers maken dagelijks gebruik van het WilMar kassasysteem.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0