KETTLER Alu-Rad: Prijsreductie cargoline

KETTLER Alu-Rad heeft besloten om de prijzen van hun CARGOLINE-serie, aanzienlijk te verlagen, met een reductie tot wel €1.500. Dit besluit, dat al begin januari 2024 werd genomen, is nu officieel bevestigd.

Bekend om hun kwalitatieve ‘Made in Germany’ producten, heeft KETTLER Alu-Rad eerder al de aandacht getrokken met hun PINNIATO serie en hun nieuwe fabriek in Saarland. Het bedrijf, dat sinds 2022 hoogwaardige Cargobikes produceert in Keulen met productiefaciliteiten in Saarland, heeft een reputatie opgebouwd met innovatieve oplossingen die zich onderscheiden van andere modellen op de markt.

Het speciale ontwerp van de Cargobikes, met onder andere een onderhoudsvrije stuurpen, een veerelement direct onder het laadoppervlak uit de auto-industrie en een verstelbaar stuur voor verschillende rijderslengtes, zorgt voor minder onderhoud en een langere levensduur. Het productmanagement heeft veel aandacht besteed aan het creëren van een veilige en onderhoudsarme rijervaring, zelfs voor minder ervaren fietsers.

Na een periode van turbulentie tijdens de COVID-19 pandemie, waarbij vrachttarieven sterk stegen, is de situatie nu gestabiliseerd. KETTLER Alu-Rad vindt het passend om de gedaalde transportkosten door te berekenen aan de consumenten.

De Cargoline-serie van KETTLER heeft de afgelopen jaren wereldwijd aandacht getrokken en is bekroond met verschillende prijzen, waaronder de Red Dot Design Award, de Eurobike Award en de Design & Innovation Award. Met het op handen zijnde fietsseizoen en de vraag naar alternatieven door de terugroepactie van BABBOE, komt de prijsverlaging op een opportuun moment.

Bron: KETTLER Alu-Rad

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0