Kettler-fietsen winnen internationale prijzen

Kettler-fietsen winnen internationale prijzen

Drie innovatieve KETTLER e-bikes van KETTLER hebben prestigieuze prijzen in de wacht gesleept, in drie verschillende landen.

De KETTLER PINNIATO HT SPEED won onlangs de tweede plaats in de S-Pedelec categorie in België. De jury prees de fiets om zijn comfort, efficiëntie en robuustheid. Deze e-bike is verkrijgbaar in drie maten en heeft een opvallende accugrootte van 960 Wh. De prijs is 6.399 euro, een van de meer betaalbare opties met een PINION MGU op de markt.

In Nederland werd de KETTLER PINNIATO HT COMFORT uitgeroepen tot de beste e-toerfiets. De fiets imponeerde de jury met zijn afwerking, design en schakelsysteem. Het scoorde het hoogst van meer dan 20 testwinnaars in verschillende categorieën.

De KETTLER QUADRIGA CX10 LG werd door de Stiftung Warentest beoordeeld met een kwaliteitscijfer GUT (2,2) in de categorie trekking e-bikes. Deze fiets kan een systeemgewicht van 145 kg dragen. Managing Director Ole Honkomp uitte zijn trots op de internationale erkenning en benadrukte de voordelen voor vakhandelspartners.

Bron: Kettler

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0