Knaap Bikes en fietsverzekeraar Laka slaan handen ineen voor internationale samenwerking

Knaap Bikes en collectieve fietsverzekeraar Laka gaan een internationale samenwerking aan zodat iedereen die op een Knaap Bike rijdt, altijd goed verzekerd is. Laka is de eerste fietsverzekeraar waar Knaap mee gaat samenwerken en biedt een fietsverzekering die aansluit bij de wensen van de e-bike eigenaren.

Goed verzekerd op weg
De verzekering van Laka wordt niet alleen in Nederland via Knaap Bikes aangeboden, maar ook in het Verenigd Koninkrijk waar de stoere e-bikes sinds kort beschikbaar zijn. De fietsverzekering voor Knaap bestaat onder andere uit accu dekking en super snelle schadeafhandeling die meestal binnen één dag is geregeld.

Anwar Marzak, (Country Director bij Laka): “We zijn heel trots op deze exclusieve samenwerking met een opvallend en veelbelovend fietsenmerk. Door samen op te trekken, bieden we iedereen met een nieuwe Knaap Bike de mogelijkheid deze direct bij het aanschaffen te verzekeren. Zo sluiten we diefstal zonder verzekering uit en hoeven kersverse eigenaren niet bang te zijn als de kostbare e-bike buiten staat. Zeker met de fantastische rock & roll uitstraling van de Knaap Bikes, lijkt me dat geen overbodige luxe.”

Robin Cats, (Eigenaar van Knaap Bikes): “Door het partnership met Laka bieden we onze klanten in Nederland en het Verenigd Koninkrijk de mogelijkheid om direct hun e-bike te verzekeren. Laka is de eerste fietsverzekeraar waar Knaap mee gaat samenwerken omdat we geloven dat deze fietsverzekering perfect aansluit bij de e-bikes. We zijn enthousiast dat we onze klanten de mogelijkheid kunnen bieden om zich slim te verzekeren en zo niet voor onverwachte verrassingen te komen staan.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0