Kreidler E-Bike promoteams on Tour in Nederland

KreidlerNet als vorig jaar gaan van maart tot en met juli vier Kreidler E-Bike promoteams langs bij een groot aantal geselecteerde retailers om de nieuwste e-bike-modellen te promoten. Dit jaar zullen er bijna honderd dealers bezocht worden in Duitsland en, voor het eerst, ook in Nederland. Dat zijn er bijna twee keer zoveel als vorig jaar.

Geïnteresseerde bezoekers krijgen de gelegenheid om de e-bikes uitvoerig te testen. Elke deelnemende handelaar biedt in samenwerking met het Kreidler Tourteam het volledige scala van testmodellen. Dat varieert van stadsmodellen voor dagelijks tot zeer sportieve versies, zoals de E-MTB Las Vegas. Bezoekers kunnen de rijveiligheid zelf ondervinden en alles te weten komen over de elektrische aandrijving, het frame, de geometrie of het ontwerp.

Dat de E-Bike Tour succesvol kan zijn voor de deelnemende handelaren bevestigd Reinhold Behringer, eigenaar van 2-wheel Behringer van Kamp-Lintfort: “Op de actiedag verkochten we zo’n 25 e-bikes en vijftien meer in de daarop volgende dagen. Het complete pakket van de organisatie met diverse reclame-uitingen heeft geholpen om van de testdag een succes te maken.”

De uitgebreide communicatiecampagne omvat dit jaar een e-bike loterij, waarin maandelijks de klassieke Vitality Kreidler Eco wordt verloot. Ook biedt Kreidler een lokale Google AdWord campagne, waarmee 14 dagen voor de datum het event online wordt getoond aan internetgebruikers in zijn directe omgeving.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0