Kruitbosch Bike Event goed bezocht

Meer dan 1000 dealers kwamen naar de 15e editie van het Kruitbosch Bike Event, wat neerkomt op 2200 personen. Niet eerder ontving Kruitbosch zoveel personen op hun vierdaagse Bike Event. Er viel dan ook wat te vieren want dit jaar bestaat het Zwolse bedrijf 60 jaar. Op de geschiedenis werd vanzelfsprekend terugblikt. Maar er werd ook vooruitgekeken op de toekomst, bijvoorbeeld met de on- en offline mogelijkheden die Kruitbosch dealers biedt.

Naast de eigen presentaties van Kruitbosch, waaronder de nieuwe collectie Cortina fietsen, was een groot aantal leveranciers met een eigen stand aanwezig. Onder hen werd de Leveranciers Award verloot. Zo’n dertig verschillende dealers en een vakjury beoordeelden de stands op zaken als het assortiment, de presentatie en de consumentgerichtheid. Basil werd uitgeroepen tot winnaar van de Leveranciers Award, Selle Royal en New Looxs werden tweede en derde.

Dit weekend is Kruitbosch met de sportmerken Topeak, Ergon, MET, CamelBak, Tifosi en Nutrixxion aanwezig op de Bike MOTION. Op zaterdag komt tussen 14.00 en 14.30 uur Theo Bos op de stand van MET. Theo Bos rijdt voor het door MET gesponsorde MTN Qhubeka-team.

Kruibosch

De 1000ste dealer was Boom Tweewielers. Eigenares Corrie Boom nam de prijs in ontvangst: een Cortina Blau en een mooie bos bloemen.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0