Krush Bikes en LeaseGemak introduceren Racefiets lease

Per 24 februari 2020 introduceren Krush Bikes en LeaseGemak Racefiets lease. Na de bijtellingsregeling die op 1 januari van dit jaar is ingegaan voor de zakelijke leasefiets, introduceren Krush Bikes en LeaseGemak nu dus een leasevorm voor de sportfietsers. Met de samenwerking, maken Krush Bikes en LeaseGemak het mogelijk een carbon racefiets voor de sportfietser te leasen vanaf €72,00 per maand.

Klanten hebben de mogelijkheid om zelf een Krush samen te stellen tot een maximumbedrag van €4.000,-. De leaseovereenkomst wordt voor een periode van 3 jaar aangegaan met LeaseGemak. De fiets wordt na een uitgebreide fietsmeting (aan huis) afgeleverd door Krush Bikes.

De 2 bedrijven zijn geen onbekenden van elkaar. De eigenaren van Krush Bikes en LeaseGemak zijn namelijk broers van elkaar. “Wij hebben de afgelopen jaren 2 mooie bedrijven opgericht die tot voor kort nog (letterlijk) naast elkaar bestonden. Met deze samenwerking denken we een hele mooie en interessante aanvulling op elkaar te zijn en waarmee we allebei een nieuwe groep klanten kunnen aanspreken.” vertellen Milo en Wesley van Wermeskerken.

De broers denken ook al aan andere mogelijkheden. “Later zal ook de mogelijkheid om een mountainbike te leasen worden toegevoegd en wellicht dat we een racefiets en een mountainbike zelfs in één leaseovereenkomst kunnen combineren. Dan krijg de klant in de zomerperiode een racefiets tot zijn beschikking en dan ruilt hij deze in de winterperiode om voor een mountainbike.” zegt Milo Wermeskerken.

In 2015, ruim voordat het leasen van een fiets normaal werd, ging LeaseGemak een samenwerking aan met alle ± 250 winkels van Bike Totaal en Profile ‘de Fietsspecialist’ in Nederland. Sinds 2015 is het voor deze winkels al mogelijk om voor haar klanten leasecontracten bij LeaseGemak af te sluiten. “Wij hebben de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan met het ontzorgen van klanten op fietsgebied. Wij hebben ons de afgelopen jaren voornamelijk gericht op de particuliere en zakelijke leasebehoefte met betrekking tot elektrische fietsen. Wij denken dat racefiets lease hier een hele mooi aanvulling op is!” stelt Wesley van Wermeskerken van LeaseGemak.

“Hoogwaardige carbon racefietsen voor iedereen toegankelijk maken, dat is wat wij sinds de oprichting van Krush Bikes nastreven en daar hebben we in deze samenwerking nu ons gezamenlijke doel van gemaakt! De klant least namelijk al een Krush vanaf zon’n €72,00 per maand.” aldus Milo van Wermeskerken van Krush Bikes.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0