Kryptonite biedt veiligheid

Meer dan 40 jaar geleden begon Kryptonite met een missie, en hoewel er veel is veranderd op het gebied van fietsen en fietsbeveiliging, blijft die missie hetzelfde: fietsers bescherming bieden. Daartoe ontwikkelt Kryptonite constant nieuwe toepassingen op het gebied van veiligheid: fietsverlichting en fietssloten. Ondertussen zijn we aangeland in het tijdperk van de elektrische fiets, en daar speelt Kryptonite op in door het aanbieden van innovatieve fietsverlichting en zeer betrouwbare fietssloten die maximale beveiliging bieden voor de toepassing waarvoor ze ontwikkeld zijn. Dus of je nu veilig met een mountainbike, een stadsfiets of een speed pedelec op pad wilt: Kryptonite heeft het juiste slot en de juiste verlichting.

KryptoLock 610 S Folding Lock
De nieuwe KryptoLock 610 S van Kryptonite is een zeer degelijk vouwslot met 5mm brede, gehard stalen stangen en koppelingen met een ontwerp dat rammelen tegengaat. De totale lengte van dit stevige vouwslot is 100 centimeter, verdeeld over zes segmenten, waardoor je het gemakkelijk om een lantarenpaal, hek of niet al te dikke boom heen kunt leggen. De nieuw ontworpen slotbeugel oogt modern en het slot wordt geleverd inclusief een handige nieuwe click bracket houder voor aan het frame. Je klikt het slot dus heel simpel in en uit de houder. De met rubber beklede stangen voorkomen schade aan het fietsframe tijdens het gebruik. “Het nieuwe KryptoLock 610 S vouwslot is een uitstekende keuze voor de fietsforens die een compact en flexibel slot met een gemiddelde veiligheidsscore zoekt voor zijn dagelijkse fiets of e-bike.” 

ATPO-Programma
Een interessant verkoopargument van Kryptonite fietssloten is het ATPO anti-diefstalprogramma. Deze anti-diefstalbescherming, al gecreëerd door Kryptonite in 1978, is een programma dat geregistreerde klanten een bepaald geldbedrag terugbetaalt in het onwaarschijnlijke geval dat hun fiets wordt gestolen als gevolg van het met geweld openen of breken van het slot bij correct gebruik. ATPO is een optioneel programma waarvoor een klant zich moet registreren als hij of zij een slot koopt dat bij dit programma hoort. Aan wie in aanmerking komt (op basis van de algemene voorwaarden van het programma) vergoedt Kryptonite de basiskosten van de fiets exclusief belasting en accessoires in overeenstemming met de specifieke maximumbedragen die onder het programma worden vermeld, of het eigen risico indien van toepassing. De dekkingsduur is geldig tot maxiaal vijf jaar en de vergoeding is maximaal € 4.500 voor een fiets. De registratiekosten variëren van slechts $ 9,99 voor een jaar tot $ 29,99 voor vijf jaar. Bij High & Ultimate-beveiligingsproducten is de registratie zelfs een jaar gratis. Er is een nieuwe webregistratie en claimproces voor klanten rechtstreeks vanaf de kryptonite website. 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0