Leenders Bike Totaal breidt uit

Leenders Bike Totaal Hengelo gaat qua oppervlakte bijna verdubbelen zo laat het bedrijf de redactie van vakblad Fietsmarkt weten. Binnenkort start de verbouwing en wordt het pand van buurman en piano verkoper Schumer aan de Pasmaatweg 50 bij de locatie van Leenders getrokken. Dat betekent een nieuwe totale oppervlakte van 6000 m2! Daarmee is het bedrijf ook in staat om de service naar een hoger niveau te tillen.

Win-win
“We hebben gewoon meer ruimte nodig”, licht eigenaar en oprichter Jos Leenders toe. “Met deze verdubbeling creëren we voor onszelf een win-win situatie. Enerzijds kunnen we de klant beter bedienen. Met service, met aanbod, met het totaalpakket. En anderzijds hebben we meer magazijn en wordt de werkplaats groter, zodat we bijvoorbeeld ook processen binnen ons bedrijf beter kunnen stroomlijnen. En ook daar profiteert de klant weer van natuurlijk.”

Veranderingen
Met de verdubbeling gaat Leenders Bike Totaal naar ruim 6000 m2 ‘tweewielerplezier’. Daarmee nestelt Leenders zich nog steviger in de top van tweewielerzaken in Nederland. Op de eerste verdieping bevindt zich het e-bikecenter, inclusief testbaan. De hele outletafdeling, die nu nog gehuisvest is op een andere locatie, zal straks in de nieuwe omgeving te vinden zijn. Daarnaast zullen bakfietsen en e-mtb’s ook meer aandacht krijgen. Door een betere en ruimere opzet krijgen klanten sneller een duidelijk beeld van de verschillen en mogelijkheden. Ook kunnen de bakfietsen en e-mtb’s uitgebreid getest worden. Tevens zal er meer gelegenheid zijn om te parkeren rondom het pand.

In het bijna 35-jarige bestaan van Leenders is het bedrijf snel gegroeid. Wat ooit begon met de overname van fietsenwinkel Mulder aan de Oude Postweg, is de afgelopen jaren aan de Pasmaatweg uitgegroeid tot een mega fietsenwinkel.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0