Lezyne introduceert GPS horloges

1-GPS-WATCHC-V104_3Na de succesvolle lancering van de Lezyne GPS fietscomputers, introduceert Lezyne nu ook de eerste GPS horloges. “Volgeladen met de nieuwste features en verrassende innovaties wist het Amerikaanse bedrijf ons weer positief te verrassen,” vertelt Peter de Vries van Oneway Distribution. “Het kenmerkende robuuste en moderne design van Lezyne is ook in de GPS horloges onmiskenbaar.”

De horloges komen op de markt in twee varianten; de Micro GPS en Micro Colour GPS. Door een combinatie van Glonass, GPS en een barometer garandeert Lezyne een precieze weergave van locatie, snelheid en hoogte. “Door de nieuwe multisport GPS horloges te koppelen aan je smartphone blijf je altijd op de hoogte van inkomende berichten, telefoontjes en e-mails.  Met de turn-by-turn navigatie, Strava live segmenten en live tracking beleef je de Lezyne GPS zoals deze bedoeld is. Met de Lezyne Ally app en GPS Root website kan je overal je gegevens uploaden en analyseren.”

Op de horloges kan meer dan 200 uur aan data opgeslagen worden. Door de Micro USB kabel gaat het horloge meer dan 100 uur mee (14 uur in GPS-modus). De Lezyne GPS horloges zijn verkrijgbaar met blauwe of zwarte band. Prijzen liggen tussen de 129,95 en 209,95 euro.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0