Lezyne wint drie Design & Innovation Awards

Lezyne DIA 2016Drie producten van Lezyne zijn bekroond met een Design & Innovation Award 2016. De Strip Drive Pro, Mini GPS en Digital Over Drive wonnen in de categorieën ‘components’ en ‘equipment’. Bij de Design en Innovation Awards beoordelen veertig internationale journalisten, designers, world cup racers en marketingexperts de meest creatieve, visionaire en innovatieve producten. Lezyne noemt het een grote eer om deze prijzen in ontvangst te mogen nemen. Het bedrijf streeft ernaar om innovatieve producten te creëren en om een trendsetter te blijven.

De Digital Over Drive één van de producten van Lezyne die een award in de wacht sleepte. De jury omschrijft de pomp als ‘een ware legende in de werkplaats’. Met zijn maximale druk van 4 bar levert onder meer genoeg volume om de buitenbanden van een fatbike op te pompen.

De Mini GPS wordt beoordeeld als een ultra compacte en lichte GPS fietscomputer, waardoor deze overal op de fiets te monteren is. In combinatie met de lange batterijduur en het presenteren van de belangrijkste data op het scherm noemt de jury het de ideale GPS fietscomputer.

Door het aerodynamische design is de Strip Drive Pro eenvoudig te monteren op de zadelpen. Het licht beschikt over een draadloze USB oplaadmogelijkheid. De vijf LED lampen leveren 100 lumen en de sterke knippermodus zorgt ook overdag voor een goede zichtbaarheid.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0