Liv heeft Embolden E+ vernieuwd

Liv heeft Embolden E+ vernieuwd

Liv heeft de Embolden E+, een full suspension elektrische mountainbike, vernieuwd. “De Embolden E+ is ontworpen om fietsers verder te brengen. Je kunt hiermee trails bedwingen die voorheen misschien een brug te ver waren”, zegt Cassandra Chou, Liv Global E-bike Category Manager.

De Embolden E+ 2 beschikt over een verende voorvork met 140 millimeter veerweg. De Flexpoint-vering achter heeft een single-pivot ontwerp en het systeem biedt 125 millimeter veerweg. De frames zijn gemaakt van 6061 aluminium en het frame heeft spatbordbevestigingen en is compatibel met een drager.

De fiets is verder uitgerust met de RideControl Dash Control Unit en de SyncDrive Sport 2. Deze middenmotor heeft een maximum koppel van 75 Nm en een maximale ondersteuningsratio van 400 procent. Het is mogelijk om zelf de ondersteuningsmodus in te stellen of om Smart Assist te gebuiken. De Embolden E+ 2 heeft een EnergyPak Smart 625-accu. Daarmee heb je een gemiddeld bereik van 50 tot 100 kilometer en rijd je maximaal 180 kilometer.

De Embolden E+ 2 heeft een verkoopprijs van 4199 euro.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0