-Advertorial-Blaupapier Kunden PDF

Löffler in nieuwe outfit

Löffler produceert altijd al innovatieve en kwalitatief hoogwaardig, functionele sportkleding. Maar er is meer: verantwoordelijkheid. Daar legt Löffler nu de nadruk op. Marketing en strategie worden opnieuw uitgewerkt: waar staat Löffler voor?  LÖFFLER: MADE FOR BETTER.

LÖFFLER: made for better
Deze slogan drukt de LÖFFLER-missie goed uit : met innovatieve hightech-kleding zorgt LÖFFLER ervoor dat de duursporters beter presteren. Tegelijkertijd dragen we zorg voor een verantwoorde en faire productie in Europa.

Geen goedkope afkortingen
Om de combinatie van innovatieve, hightechfunctionele kwaliteit te bereiken zet Löffler, net als een sporter, alles op alles. Löffler neemt niet de goedkope manier om te produceren in het verre oosten, maar de harde, verantwoorde, weg, met productie in Oostenrijk en in andere fabrieken in Europa.

Sportiviteit altijd
De beelden, logo’s die bij deze nieuwe campagne horen, stralen sportiviteit uit net zoals onze klanten dat doen en net zoals iedereen binnen onze onderneming. De sterke optiek met de rode balken refereert aan de sterke Oostenrijkse identiteit.

De nieuwe campagne cq de herpositionering zal invloed hebben op het imago van het merk Löffler op alle media-uitingen, online-marketing, op POS-producten en productlabels. De “nieuwe outfit” zal worden gepresenteerd aan de handelspartners in de nieuwe folder en workbooks van de lente- en zomercollectie 2017. En een uitgebreide campagne gericht op de eindgebruikers in najaar 2016.

We begroeten u graag tijdens de Outdoor in Friedrichshafen, Halle A4 / Stand 400

LÖFFLER MOUNTAIN SPORTS COLLECTIE
LÖFFLER-kleding is sterk gericht op duursport-functionaliteit en ontworpen om in te bewegen. Zweetregulerend, ademend, sneldrogend: dit zijn kerneigenschappen van de producten in de mountainsportcollectie. LÖFFLER biedt voor elke laag een goede keuze. Hoogtepunt uit de huidige collectie zijn de producten met natuurlijke materialen. LÖFFLER heeft deze stof zelf ontwikkeld en breit deze in onze eigen fabriek in Ried im Innkreis (Österreich).

Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0